Goed uit de verf komen

Sneller plafonds, wanden en vloeren verven

Dit kan met de professionele schildersartikelen van FlowRoll. Wij zijn al sinds 2009 leverancier en distributeur van Amerikaanse schildersartikelen voor professionele schilders. Ben jij een professionele schilder, parketteur of klusjesman? Met onze artikelen kom jij goed uit de verf!

 • Snelle levering binnen 24 uur

 • Groot assortiment

 • Hoge kwaliteit producten

Wat vinden onze klanten?

Wij zijn helemaal gek van de Pelican bakjes! Plastic inlay erin en snel kleur wisselen, geen probleem. Met twee kleuren werken, zelfde verhaal: ene erin, andere eruit, daarna eerste kleur weer terug. Geen probleem, kost 1 minuut. Prachtig met de magneet waardoor je kwast steeds boven het verfniveau blijft hangen als je de roller gebruikt!! Roller terughangen en 3 seconden later weer met de kwast aan de gang: op een ladder, op een steiger, op de grond of vanaf een hoogwerker. Deze dingen zijn echt super. Wij hebben er inmiddels al acht: verschillende klussen in dezelfde week met verschillende mensen en met verschillende kleuren! Wat je investeert in deze bakjes, verdien je met arbeidstijd 10 keer terug.
Edward Sanders

Als de verf verdunt tot gewoon smeerbare verf dan zijn deze kwasten gewoonweg top. Ongeacht dat Iedere schilder anders is, moet je deze kwasten gewoon kopen en een tijd uitproberen. Dan kom je er vanzelf achter wat de mogelijkheden zijn van deze kwasten. De verf mag maar een heel klein beetje verdunt worden (zomers hoeft dat niet altijd dan gaat de verf vanzelf beter lopen). Dan zijn de Alpha kwasten niet stijf genoeg.

Kees Veerman

Ik werk al meer dan een jaar met FlowRoll’s 46cm verfsysteem. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn huidige werkzaamheden van mijn bedrijf nu in 1 dag kan doen, waar ik er voorheen 2 dagen over deed. De Microfibre rol is gewoon een perfecte roller. Vloeit lekker en geeft een super strak resultaat – alsof gespoten. Dankzij de 46cm brede rol, kan ik makkelijker nat over nat schilderen. Het is gewoon een super systeem. Ook over de service vanuit FlowRoll ben ik erg te spreken.

Nils van Oest, Limbowand

Eerste keer voorstrijken met FlowRoll. De bouwmuren worden met 50% voorstrijk en 50% latex alvast voorgestreken. Hiervoor gebruik ik de 46cm brede roller van FlowRoll en ik ben enorm tevreden met de snelheid waarin je kunt werken. Ook het resultaat stelt me niet teleur.

Rachel Artglass

Assortiment 

Accessoires

Handige tools voor bij het schilderen

 Kwasten

Onmisbaar bij het verven

 Rollers

Kleine en grote rollers

 Bakken

Voor alle hoeveelheden verf

 Verlengstokken

Brengen je naar ongekende hoogtes

Vragen? Wij helpen jou graag verder!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]