Wisten jullie dat FlowRoll officieel dealer is van Wooster Brush Europe GmbH?

 

De reden hiervoor is dat Wooster Brush Europe GmbH een kwaliteitsleverancier is, die uitmuntend presterende schildersgereedschappen en accessoires levert. Wooster producten staan bekend om hun hoge kwaliteit. Daarnaast staan duurzaamheid en groen ondernemen hoog in het vaandel. Het assortiment kenmerkt zich vooral door extreem brede verfrollers en kwasten, waarmee je volop meters kunt maken.

 

Leuke weetjes:
* Het hoofdkantoor en distributiecentrum van Wooster Brush Europe GmbH bevindt zich in Lauf, aan de rand van Neurenberg (Duitsland).

*Wooster Brush USA beschikt over meer dan 256.000 m2 productieruimte, kantoren, magazijnen en verzendlocatie in Wooster, Ohio. Er werken hier circa. 600 personen.

*Geen enkele andere leverancier heeft zoveel topmerken in haar assortiment. De merkproducten van Wooster Brush Europe omvatten onder andere de merken: Exquisit hs® verfkwasten, Pro/DooZ®, Super/Fab, Micro Fiber rollers, Jumbo-Koter® en Sherlock® verlengstokken.

*Een van de laatste innovaties van het bedrijf is de Pelican Hand Held Pall (http://www.flowroll.nl/product/pelican-handheld-pail/); de oplossing voor het geknoei met verzet emmertjes. Deze Hand Held Pall heeft onder andere een ingebouwde magneet, waar de kwast tegen aan blijft kleven. Deze hoeft dan niet meer op de haren te staan en behoudt hierdoor zijn model.